CEL MAI MARE PROIECT DE SA:MP

ITI MULTUMIM CA NE-AI ALES

UITATE SI MAI JOS!!

HOPPE DESIGN
Cine suntem noi?

Suntem unul dintre viitoarele proiecte de succes din ROMANIA.

Detinem un mod de joc propriu, cu sisteme avansate si bine structurate. Astfel, va puteti bucura de un joc cat mai placut. Aici poti face parte dintr-o echipa dinamica si creativa, avand posibilitatea sa-ti etalezi cele mai bune calitati pe care le ai. Intra in echipa de helperi sau de lideri si dovedeste ca impreuna putem excela!

HOPPE DESIGN

Skarface Take

CO-Fondator, Admin level 7

Este evident ca sunt o multime de servere in momentul de fata, dar noi ne putem mandri cu o vechime de 5 ani de experienta si cu un server bine structurat. Acorda-ne o sansa, iar noi iti vom demonstra ca aici este locul potrivit pentru tine.

Free HTML5 Bootstrap Template by HOPPE

IGame

Fondator-Scripter, Admin level 7

Cu o istorie de ani intregi, am iesit din tiparul serverelor clasice, fiind mereu in fata altora cu sisteme unice si avansate. Astfel, dumneavoastra va puteti bucura de un joc cat mai placut, pe un server bine organizat.

Free HTML5 Bootstrap Template by HOPPE

RedMusic

Host Provider, Admin level 7

De-a lungul timpului am imbratisat cu bucurie momentele bune si mai putin bune aparute in comunitatea noastra. Cu toate acestea, am rezistat si am luptat ca o echipa sperand ca intr-o zi vom fi cel mai mare server din tara.